Σανδαλόξυλο (Amyris) αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Σανδαλόξυλο (Amyris) αιθέριο έλαιο
INCI Name: Amyris Balsamifera Bark Oil

Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από την κονιορτοποιημένη καρδιά του ξύλου του δέντρου με απόσταξη νερού. Είναι αντιμικροβιακό, τονωτικό, επουλωτικό και μαλακώνει το ξηρό δέρμα. Χρησιμοποιείται πολύ σε ευαίσθητα, ξηρά και σκασμένα δέρματα. Ωστόσο, είναι εξισορροπιστικό έλαιο και βοηθάει στην ισορροπία του λιπαρού δέρματος. Ιδανικό και για τις αντρικές επιδερμίδες. Είναι ηρεμιστικό, δρα κατά των πονοκεφάλων και βοηθά στην εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του πνεύματος. Αφροδισιακό, υπάρχει σε πολλά μίγματα για μασάζ και χρησιμοποιείται για να απαλύνει το κρυολόγημα, τον βήχα, τον πονόλαιμο. Μπορεί να συνδυαστεί με αιθέρια έλαια από άνθη και ρητίνες αλλά και με το κυπαρίσσι, το περγαμόντο και το γαρύφαλλο.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377