Ροδόνερο

 
aaad-1
 

Ροδόνερο

INCI Name: Aqua (95-99%), Rosa Centifolia Oil (1-5%)

Το νερό που προέρχεται από την απόσταξη των ροδοπέταλων. Έχει ένα υπέροχο μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλου. Ανάμεσα στις ιδιότητές του ξεχωρίζουν αντιβακτηριδιακές, καθαριστικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές. Χρησιμοποιείται από όλες τις ηλικίες για κάθε είδους επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και έτσι προλαμβάνει την εμφάνιση της ακμής. Διατηρεί το pH της επιδερμίδας στα φυσιολογικά επίπεδα, μειώνει τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες, προλαμβάνει ηλιακά εγκαύματα αλλά και καταπραΰνει από αυτά. Πλούσια πηγή βιταμίνης C, βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, τονώνει, συσφίγγει, λειαίνει και χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Πολύ φιλικό προς τις ευαίσθητες επιδερμίδες, χαρίζοντας ανακούφιση στο ταλαιπωρημένο δέρμα.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377