Πορτοκάλι αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Πορτοκάλι αιθέριο έλαιο
INCI Name: Citrus Αurantium Dulcis Peel Oil Expressed

Το αιθέριο έλαιο προέρχεται από την έκθλιψη της φλούδας του σχεδόν ώριμου φρούτου. Εξισορροπιστικό αιθέριο έλαιο δρα πολύ καλά στο κανονικό, μικτό ή λιπαρό δέρμα αλλά κυρίως στο ξηρό. Το άρωμά του δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και γι’ αυτό χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για να καταπολεμήσει το άγχος, την νευρικότητα, την κατάθλιψη. Είναι ισχυρό βακτηριοκτόνο και αντισηπτικό, επομένως χρησιμοποιείται εύκολα σε στοματικά διαλύματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και μπαχαρικών αλλά και με το σανδαλόξυλο, το νερολί, το μύρο και το λιβάνι. Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία, γι΄ αυτό μετά τη χρήση του δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377