Περγαμόντο αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Περγαμόντο αιθέριο έλαιο
INCI Name: Citrus Aurantium Bergamia Oil

Το αιθέριο έλαιο περγαμόντο προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του καρπού. Χαρακτηρίζεται από γλυκές λεμονώδεις δροσερές υψηλές νότες και ζεστό, λουλουδένιο, βαλσαμικό υπόχρωμα. Για το λόγο αυτό είναι ένα άριστο αποσμητικό. Έχει απολυμαντικές, αντισηπτικές, επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Λόγω της ρυθμιστικής του ιδιότητας στην λιπαρότητα, χρησιμοποιείται σε προϊόντα που απευθύνονται σε λιπαρά, ακνεϊκά και σμηγματορροϊκά δέρματα. Βοηθάει στην ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας του οργανισμού, μειώνει τον πυρετό και συμβάλλει στην απαλοιφή δυσχρωμιών του δέρματος. Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία, γι΄αυτό μετά τη χρήση του δεν επιτρέπεται η έκθεση στον ήλιο για 12 ώρες. Συνδυάζεται πολύ ωραία με άλλα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, λουλουδιών, με το σανταλόξυλο, το κυπαρίσσι και το λιβάνι.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377