Μέντα αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Μέντα αιθέριο έλαιο
INCI Name: Mentha Arvensis Leaf Oil

Το αιθέριο έλαιο μέντας προέρχεται από τα άνθη και τα φύλλα με απόσταξη υδρατμών. Είναι κατάλληλο για τις πεπτικές διαταραχές, και βοηθάει στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος. Ανακουφίζει από πονοκέφαλο και ημικρανίες. Έχει εντομοσπωθητικές, αντιπυρετικές και αποχρεμπτικές ιδιότητες. Στην αισθητική χρησιμοποιείται στον ατμό για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου λόγω της στυπτικής του ιδιότητας και δρα καθαριστικά στο ακνεϊκό δέρμα, καθώς προάγει την αποσυμφόρησή του. Χρησιμοποιείται σε προϊόντα καταπολέμησης της χαλάρωσης και των ευρυαγγειών. Προσοχή! Μπορεί να ερεθίσει, να προκαλέσει κοκκινίλα ή φαγούρα κυρίως σε ευαίσθητα δέρματα. Να σημειωθεί ακόμη ότι αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Συνδυάζεται καλά με τη λεβάντα, το δενδρολίβανο και τον ευκάλυπτο.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377