Λιβάνι αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Λιβάνι αιθέριο έλαιο
INCI Name: Boswellia Carteri Oil

Το αιθέριο έλαιο προέρχεται έπειτα από απόσταξη των «δακρύων» της σκληρής ρητίνης, η οποία αναβλύζει από εγκοπές στον κορμό του δέντρου. Μειώνει τις φλεγμονές, σταματά την αιμορραγία, επουλώνει πληγές , καταπραϋνει τη νευρικότητα και βοηθά στην πέψη. Αντισταθμίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και είναι χρήσιμο στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος, της βρογχίτιδας, του άσθματος, του βήχα και του πονόλαιμου. Χρησιμοποιείται για την αναζωογόνηση της κουρασμένης επιδερμίδας, με ρυτίδες και σημάδια χαλάρωσης. Είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα αιθέρια έλαια για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Έχει εκπληκτικές αναπλαστικές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησιμοποιείται πολύ σε κρέμες ανάπλασης και καταπολέμησης των ραγάδων. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για άτομα με ακμή, εκζέματα κτλ. Συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα αιθέρια έλαια λουλουδιών, ξύλων, μπαχαρικών και εσπεριδοειδών.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377