Λεβάντα αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Λεβάντα αιθέριο έλαιο
INCI Name: Lavandula Angustifolia Flower Oil

Η λεβάντα είναι το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο και από τα πιο ήπια. Ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και άλγη. Έχει αντισηπτική δράση, αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος. Χρησιμοποιείται ως εντομοαπωθητικό, επουλωτικό, καταπραϋντικό, αντιμετωπίζει την ακμή, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και την αϋπνία. Έχει αντιρυτιδική δράση, δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και τις ραβδώσεις του δέρματος.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377