Κέδρος αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Κέδρος αιθέριο έλαιο
INCI Name: Cupressus Funebris Oil

Το αιθέριο έλαιο παραλαμβάνεται από κομμάτια ξύλου, κατά προτίμηση από την καρδιά του δέντρου. Είναι ένα αιθέριο έλαιο ιδιαίτερα στυπτικό, αντισυπτικό, αντιμυκητισιακό. Βοηθά στη ρύθμιση της έκκρισης σμήγματος, γεγονός που το κάνει ιδανικό για το λιπαρό, σμηγματορροϊκό ,ακνεϊκό δέρμα με τάσεις ακμής. Χρησιμοποιείται κατά των δυσχρωμιών. Σε σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά χαρίζει λάμψη και τόνωση, ενώ καταπολεμά την πιτυρίδα. Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα. Βοηθά στην ανακούφιση από τους αρθριτικούς πόνους. Είναι η πρώτη επιλογή για τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης, χάρη στο άρωμά του. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα περισσότερα ξυλώδη αιθέρια έλαια, αλλά και με το γιασεμί, το λιβάνι, το δενδρολίβανο, το περγαμόντο.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377