Ευκάλυπτος αιθέριο έλαιο

 
1379331_741566692542805_292320777_n
 

Ευκάλυπτος αιθέριο έλαιο
INCI Name: Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Το αιθέριο έλαιο του Ευκάλυπτου προέρχεται από την απόσταξη των φύλλων του και έχει μια έντονη δροσερή μυρωδιά καμφοράς. Είναι αντιμικροβιακό και βοηθά στην απέκκριση βλέννας. Για το λόγο αυτό είναι το καλύτερο αιθέριο για την αντιμετώπιση της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και άλλων αναπνευστικών παθήσεων (ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα, κτλ.) Έχει αντισηπτικές, αποχρεμπτικές, αποσυμφορητικές ιδιότητες, τονώνει το ανοσοποιητικό και βοηθά στην αντιμετώπιση μυικών, αρθριτικών και ρευματικών πόνων. Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος και δρα εναντίων δερματικών παθήσεων όπως είναι ο έρπης. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και τα προβλήματα των αγγείων, όπως ευρυαγγείες, φλεβίτιδες, κιρσούς. Τέλος, έχει εντομοαπωθητική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα περισσότερα αιθέρια έλαια ξύλων, βοτάνων και τη λεβάντα.

Τηλέφωνο παραγγελιών: 2681550377